ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ


Η QUALISYS SOFTWARE είναι μια δυναμική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς ανάπτυξης και προώθησης ολοκληρωμένων μηχανογραφικών λύσεων πληροφορικής και εξειδικευμένων εφαρμογών λογισμικού, για την κάλυψη των αναγκών των επιχειρήσεων. Με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ανάπτυξης εφαρμογών λογισμικού και παροχής καθετοποιημένων λύσεων, παρέχουμε προϊόντα υψηλής παραμετροποίησης για τον σύγχρονο επαγγελματία. Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία, μπορείτε να βρείτε στον επίσημο ιστοχώρο της QUALISYS SOFTWARE (www.qualisys.gr )

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Αν έχετε ερωτήσεις ή θέλετε να σας παρουσιάσουμε εκτενέστερα τις λειτουργίες της εφαρμογής για την κάλυψη των αναγκών της επιχείρησης σας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Τηλ. 210 7647305  |  email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θέλω να σας ρωτήσω τώρα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

 Βουτζά 30 & Μυκάλης 1 Βύρωνας, 16231, Αθήνα

 210 7647305

 Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Βρείτε μας στο Facebook

Βρείτε μας στο YoutubeΣυμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα
επικοινωνήσουμε μαζί σαςΘέλω να λάβω ενημέρωση για το πρόγραμμα με email ή τηλεφωνικά