ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης και ωρομέτρησης, ουσιαστικά χρησιμοποιούν διάφορες μεθόδους (κωδικό, κάρτες, βιομετρικά στοιχεία, συνδυασμένη χρήση) για την ταυτοποίηση του προσώπου και την καταγραφή της κίνησης.

Τερματικά ελέγχου πρόσβασης και ωρομέτρησης με χρήση κάρτας ή και κωδικού:

Μαγνητική κάρτα?

Τα συστήματα που χρησιμοποιούν ως μέσο αναγνώρισης μαγνητικές κάρτες, τείνουν να καταργηθούν, αφού η λειτουργία τους δημιουργεί πολλά προβλήματα στους χρήστες των συστημάτων αυτών, όπως απομαγνητισμός κάρτας και φθορά της μαγνητικής λωρίδας.

Κάρτα προσέγγισης (proximity)!

Τα συστήματα που χρησιμοποιούν ως μέσο αναγνώρισης κάρτες προσέγγισης, είναι η πλέον δημοφιλής λύση. Συνδυάζουν υψηλή ασφάλεια αξιοπιστία και χαμηλή τιμή. Μειονέκτημα παραμένει τo γεγονός ότι υπάρχει η δυνατότητα να δοθεί η κάρτα σε άλλο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να μην είναι η πλέον αξιόπιστη λύση για την καταγραφή των ωρών εργασίας του προσωπικού ή του ελέγχου πρόσβασης. Όμως και αυτό λύνεται... Υπάρχουν ηλεκτρονικά τερματικά και με ενσωματωμένη κάμερα.

Τερματικά ελέγχου πρόσβασης και ωρομέτρησης με χρήση βιομετρικού αισθητήρα:

Βιομετρικός αισθητήρας?

Τα συστήματα που κάνουν χρήση βιομετρικού αισθητήρα παρέχουν την ασφαλέστερη μέθοδο ταυτοποίησης του προσώπου που επιχειρεί είσοδο ή έξοδο από τον χώρο. Για την χρήση Αccess Control ή Time Attendance με βιομετρικό αισθητήρα (δακτύλου, προσώπου κ.α), απαιτείται έγκριση από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ή η σύμφωνη γνώμη του προσωπικού. Εναλλακτικά μπορούν να συνδυαστουν με ταυτόχρονη χρήση κάρτας προσέγγισης στην οποία αποθηκεύονται τα βιομετρικά στοιχεία του κατόχου και έτσι να είναι πιο εύκολη η αποδοχή χρήσης τους.

Η Qualisys Software έχει εγκαταστήσει ολοκληρωμένες λύσεις Ωρομέτρησης προσωπικού, (Time Attendance) και Ελέγχου Πρόσβασης (Access Control) με το λογισμικό eTIME για την καταγραφή και επεξεργασία του παρουσιολογίου των εργαζομένων σε Δημόσιους Οργανισμούς και Επιχειρήσεις, σε μικρές και μεγάλες εγκαταστάσεις!

Επικοινωνήστε μαζί μας

 Βουτζά 30 & Μυκάλης 1 Βύρωνας, 16231, Αθήνα

 210 7647305

 Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Βρείτε μας στο Facebook

Βρείτε μας στο Youtube



Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα
επικοινωνήσουμε μαζί σας



Θέλω να λάβω ενημέρωση για το πρόγραμμα με email ή τηλεφωνικά