ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η SYCHEM Α.Ε, είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής μονάδων αφαλάτωσης νερού υψηλών απαιτήσεων και εξειδικευμένων έργων ανοικτής γεωθερμίας κυρίως για βιομηχανίες και μεγάλες τουριστικές μονάδες, στην Ελλάδα.

Η Qualisys Software σε συνεργασία με την εταιρεία “Computer Plus Συμεώνογλου Δημήτριος” ανέλαβαν και ολοκλήρωσαν την εγκατάσταση συστήματος καταγραφής και επεξεργασίας παρουσιών με το λογισμικό eTIME στον Δήμο Νάξου.

Η Qualisys Software σε συνεργασία με τη Novatron Α.Ε ανέλαβαν και ολοκλήρωσαν την εγκατάσταση συστήματος καταγραφής και επεξεργασίας παρουσιών με το λογισμικό eTIME, στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας Υ.Π.Α, για την διαχείριση της ωρομέτρησης των 1.200 εργαζομένων.

Ο ΔΕΔΔΗΕ (ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ) – ΔΠΝ (ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣIΩΝ) επέλεξε την Qualisys Software για την ωρομέτρηση των εργαζομένων, με το λογισμικό eTIME.

Οργανισμός: Δήμος Δράμας.
Υλοποίηση: Ba GROUP, συνεργασία με το ΤΠΕ Δήμου Δράμας & την Qualisys Software.
Ανάγκη: Ύπαρξη διάφορων χειρόγραφων “συστημάτων”, διαφορετικών ανά διεύθυνση ή προϊστάμενο, για την παρακολούθηση της προσέλευσης και αποχώρησης των υπαλλήλων.
Λύση eTIME: Διασυνδέθηκαν 11 τερματικά ανάγνωσης καρτών σε 8 κτήρια του Δήμου Δράμας περιφερειακά και κεντρικά. Το λογισμικό eTIME εγκαταστάθηκε στα κεντρικά γραφεία του Δήμου και συνεργάζεται με όλα τα ηλεκτρονικά τερματικά για συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Βουτζά 30 & Μυκάλης 1 Βύρωνας, 16231, Αθήνα
  210 7647305
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ την δοκιμαστική έκδοση
Θέλω να λάβω ενημέρωση για το πρόγραμμα με email ή τηλεφωνικά