ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Ο ΔΕΔΔΗΕ (ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ) – ΔΠΝ (ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣIΩΝ) επέλεξε την Qualisys Software για την ωρομέτρηση των εργαζομένων, με το λογισμικό eTIME.

Η Qualisys Software σε συνεργασία με τη Novatron Α.Ε ανέλαβαν και ολοκλήρωσαν την εγκατάσταση συστήματος καταγραφής και επεξεργασίας παρουσιών με το λογισμικό eTIME, στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας Υ.Π.Α, για την διαχείριση της ωρομέτρησης των 1.200 εργαζομένων.

Για κάθε σύγχρονη επιχείρηση η ασφάλεια του προσωπικού και των επισκεπτών της είναι ιδιαίτερα σημαντική. Τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης διασφαλίζουν την είσοδο σε κτίρια και διαβαθμισμένους χώρους, ενώ παράλληλα περιορίζουν την ανεξέλεγκτη είσοδο. Καταγράφουν τις κινήσεις των εργαζομένων και επισκεπτών, ενώ σε συνεργασία με το κατάλληλο πρόγραμμα ωρομέτρησης παρέχουν στοιχεία παρουσιολογίου και ωρομέτρησης προσωπικού.
Η ποιότητα κατασκευής των ηλεκτρονικών τερματικών ελέγχου πρόσβασης, σε συνδυασμό με τα εξελιγμένα χαρακτηριστικά τους, κατατάσσουν την ZKTeco σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες σε συστήματα ελέγχου πρόσβασης.

Οργανισμός: Δήμος Δράμας.
Υλοποίηση: Ba GROUP, συνεργασία με το ΤΠΕ Δήμου Δράμας & την Qualisys Software.
Ανάγκη: Ύπαρξη διάφορων χειρόγραφων “συστημάτων”, διαφορετικών ανά διεύθυνση ή προϊστάμενο, για την παρακολούθηση της προσέλευσης και αποχώρησης των υπαλλήλων.
Λύση eTIME: Διασυνδέθηκαν 11 τερματικά ανάγνωσης καρτών σε 8 κτήρια του Δήμου Δράμας περιφερειακά και κεντρικά. Το λογισμικό eTIME εγκαταστάθηκε στα κεντρικά γραφεία του Δήμου και συνεργάζεται με όλα τα ηλεκτρονικά τερματικά για συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων.

Το Long Beach ξενοδοχείο στο Αίγιο είναι ένα θαυμάσιο συγκρότημα, που βρίσκεται στη βόρεια ακτή της Πελοποννήσου. Το παραδοσιακό ύφος του χωριού σε συνδυασμό με τα στοιχεία της θάλασσας και τα δάση δημιουργούν μια αξέχαστη εμπειρία.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Βουτζά 30 & Μυκάλης 1 Βύρωνας, 16231, Αθήνα
  210 7647305
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ την δοκιμαστική έκδοση
Θέλω να λάβω ενημέρωση για το πρόγραμμα με email ή τηλεφωνικά