ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Για κάθε σύγχρονη επιχείρηση η ασφάλεια του προσωπικού και των επισκεπτών της είναι ιδιαίτερα σημαντική. Τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης διασφαλίζουν την είσοδο σε κτίρια και διαβαθμισμένους χώρους, ενώ παράλληλα περιορίζουν την ανεξέλεγκτη είσοδο. Καταγράφουν τις κινήσεις των εργαζομένων και επισκεπτών, ενώ σε συνεργασία με το κατάλληλο πρόγραμμα ωρομέτρησης παρέχουν στοιχεία παρουσιολογίου και ωρομέτρησης προσωπικού.
Η ποιότητα κατασκευής των ηλεκτρονικών τερματικών ελέγχου πρόσβασης, σε συνδυασμό με τα εξελιγμένα χαρακτηριστικά τους, κατατάσσουν την ZKTeco σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες σε συστήματα ελέγχου πρόσβασης.

Το Long Beach ξενοδοχείο στο Αίγιο είναι ένα θαυμάσιο συγκρότημα, που βρίσκεται στη βόρεια ακτή της Πελοποννήσου. Το παραδοσιακό ύφος του χωριού σε συνδυασμό με τα στοιχεία της θάλασσας και τα δάση δημιουργούν μια αξέχαστη εμπειρία.

Ανοδο παρουσίασε η αγορά των συστημάτων ελέγχου πρόσβασης (Access Control) και των τερματικών ωρομέτρησης (Time Attendance) στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Παρουσιάσεις σχετικών συστημάτων, γίνονται τόσο σε έντυπα εξειδικευμένου περιεχομένου, όσο και σε μέσα μαζικής ενημέρωσης που απευθύνονται στο ευρύ κοινό. Xρησιμοποιoύνται σε βιοτεχνίες, βιομηχανίες, πολυκαταστήματα, super markets, ξενοδοχεία, τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, γυμναστήρια και κάθε είδους επιχείρηση που έχει την ανάγκη καταγραφής εισόδου - εξόδου εργαζομένων και πελατών.

Η Qualisys Software ολοκλήρωσε με επιτυχία το έργο εγκατάστασης της εφαρμογής eTIME για την διαχείριση του παρουσιολογίου των εργαζομένων της τουριστικής εταιρείας GREEK CAMPING ΑΕ.

Ο Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π είναι ο Ασφαλιστικός Οργανισμός των Δημοσιογράφων και των Διοικητικών Υπαλλήλων που εργάζονται στον Ημερήσιο Τύπο, την Τηλεόραση και το Ραδιόφωνο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Βουτζά 30 & Μυκάλης 1 Βύρωνας, 16231, Αθήνα
  210 7647305
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ την δοκιμαστική έκδοση
Θέλω να λάβω ενημέρωση για το πρόγραμμα με email ή τηλεφωνικά