ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Ανοδο παρουσίασε η αγορά των συστημάτων ελέγχου πρόσβασης (Access Control) και των τερματικών ωρομέτρησης (Time Attendance) στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Παρουσιάσεις σχετικών συστημάτων, γίνονται τόσο σε έντυπα εξειδικευμένου περιεχομένου, όσο και σε μέσα μαζικής ενημέρωσης που απευθύνονται στο ευρύ κοινό. Xρησιμοποιoύνται σε βιοτεχνίες, βιομηχανίες, πολυκαταστήματα, super markets, ξενοδοχεία, τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, γυμναστήρια και κάθε είδους επιχείρηση που έχει την ανάγκη καταγραφής εισόδου - εξόδου εργαζομένων και πελατών.

Ο Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π είναι ο Ασφαλιστικός Οργανισμός των Δημοσιογράφων και των Διοικητικών Υπαλλήλων που εργάζονται στον Ημερήσιο Τύπο, την Τηλεόραση και το Ραδιόφωνο.

Τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης και ωρομέτρησης, ουσιαστικά χρησιμοποιούν διάφορες μεθόδους (κωδικό, κάρτες, βιομετρικά στοιχεία, συνδυασμένη χρήση) για την ταυτοποίηση του προσώπου και την καταγραφή της κίνησης.

Η Γενική Ανακυκλώσεως Α.Ε. αποτελεί την μεγαλύτερη εταιρεία συλλογής και επεξεργασίας, παλαιοχάρτου, στερεών αποβλήτων και λοιπών ανακυκλώσιμων υλικών στην Ελλάδα.

Με τον όρο "Έλεγχο πρόσβασης", εννοούμε την πρακτική του περιορισμού της εισόδου σε μια ιδιοκτησία, ένα κτίριο, ή την διέλευση από ένα ορισμένο σημείο. Τα ερωτήματα που γεννιούνται είναι: Ποιός; Πού; και Πότε;

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Βουτζά 30 & Μυκάλης 1 Βύρωνας, 16231, Αθήνα
  210 7647305
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ την δοκιμαστική έκδοση
Θέλω να λάβω ενημέρωση για το πρόγραμμα με email ή τηλεφωνικά