ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Για κάθε σύγχρονη επιχείρηση η ασφάλεια του προσωπικού και των επισκεπτών της είναι ιδιαίτερα σημαντική. Τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης διασφαλίζουν την είσοδο σε κτίρια και διαβαθμισμένους χώρους, ενώ παράλληλα περιορίζουν την ανεξέλεγκτη είσοδο. Καταγράφουν τις κινήσεις των εργαζομένων και επισκεπτών, ενώ σε συνεργασία με το κατάλληλο πρόγραμμα ωρομέτρησης παρέχουν στοιχεία παρουσιολογίου και ωρομέτρησης προσωπικού.
Η ποιότητα κατασκευής των ηλεκτρονικών τερματικών ελέγχου πρόσβασης, σε συνδυασμό με τα εξελιγμένα χαρακτηριστικά τους, κατατάσσουν την ZKTeco σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες σε συστήματα ελέγχου πρόσβασης.

Στην καρδιά των συστημάτων βρίσκονται, σύγχρονοι, βιομετρικοί αναγνώστες δακτυλικών αποτυπωμάτων, βιομετρικοί αναγνώστες προσώπου και αναγνώστες καρτών προσέγγισης (RFID), τουρνικέ εισόδου , που επιτυγχάνουν ταχύτατη επεξεργασία των στοιχείων, σε συνδυασμό με την απόλυτη ασφάλεια.

 

Σύνδεση με Τουρνικέ Εισόδου

  • Τα συστήματα τουρνικέ (turnstiles), είναι μηχανισμοί οι οποίοι σε συνδυασμό με τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης διασφαλίζουν την ελεγχόμενη είσοδο σε χώρους μαζικής συνάθροισης. Τα τουρνικέ είναι σύνθετες κατασκευές από μέταλλο και κρύσταλλο, για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, οι βραχίονες πέφτουν, για να επιτραπεί η ελεύθερη διέλευση, ανάλογα με το μοντέλο του Τουρνικέ Εισόδου.
 

Έξυπνες κλειδαριές, πόρτας ή άλλου είδους πρόσβασης

  • Αντίστοιχα συστήματα ηλεκτρονικών - έξυπνων κλειδαριών, τοποθετούνται σε πόρτες δωματίων ξενοδοχείων, που επιτρέπουν την πρόσβαση του πελάτη στο δωμάτιο. Οι έξυπνες κλειδαριές, καταργούν το κλειδί, και η πρόσβαση γίνεται με χρήση επαγωγικών καρτών ή δακτύλου.
Τερματικά Ελέγχου Πρόσβασης ZKTeco

 

 

Επιπλέον τα Συστήματα Ελέγχου Πρόσβασης υποστηρίζουν: Ενσωματωμένη κάμερα, πλήκτρο εξόδου μη αφής (no touch), διασύνδεση μέσω ασύρματου δικτύου Wi-Fi, διασύνδεση μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας GPRS, μνήμη καταγραφής off line για περισσότερες από 150.000 καταχωρήσεις.

 

Μπορούν να συνδεθούν on line ή off line και να εξάγουν δεδομένα σε διαφόρους τύπους αρχείων για περαιτέρω επεξεργασία. Επιπρόσθετα, διασυνδέονται και με το πρόγραμμα ωρομέτρησης εργαζομένων eTIME για την επεξεργασία και έκδοση όλων των απαραίτητων αναφορών των παρουσιών των εργαζομένων, με αποτέλεσμα την ελαχιστοποίηση της απασχόλησης του προσωπικού που απασχολείται με τις αντίστοιχες εργασίες.

Ελέγξτε τους χώρους της επιχείρησης σας και το παρουσιολόγιο του προσωπικού σας με Συστήματα Ελέγχου Πρόσβασης Τελευταίας Τεχνολογίας!

Επικοινωνήστε μαζί μας

 Βουτζά 30 & Μυκάλης 1 Βύρωνας, 16231, Αθήνα

 210 7647305

 Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Βρείτε μας στο Facebook

Βρείτε μας στο YoutubeΣυμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα
επικοινωνήσουμε μαζί σαςΘέλω να λάβω ενημέρωση για το πρόγραμμα με email ή τηλεφωνικά