ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας διοργανώνει στις 11 και 12 Μαρτίου 2023, στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, συνέδριο με θέμα την Εστίαση, το Τουρισμό και την Επιχειρηματικότητα.

Η QUALISYS SOFTWARE είναι υποστηρικτής και συμμετέχει στο MESSINIA FORUM με τo επώνυμο σύστημα ωρομέτρησης εργαζομένων eTIME.

Ο κ. Αλεκιζόγλου, εκπρόσωπος της QUALISYS SOFTWARE, στην ομιλία του θα παρουσιάσει την ολοκληρωμένη λύση eTIME, την ψηφιακή κάρτα εργασίας σε σύνδεση με τερματικά ωρομέτρησης, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ. Οι ενδιαφερόμενοι, θα έχουν την ευκαιρία να δουν σε πραγματικό χρόνο τη λειτουργία του συστήματος eTIME, μέσα από ένα ανανεωμένο web περιβάλλον και πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή tablet, mobile, pc.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της ΠΕΔ Πελοποννήσου, των Δήμων Καλαμάτας, Τριφυλίας, Μεσσήνης, Πύλου – Νέστορος και Δυτικής Μάνης και του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.

MESSINIA FORUM

Επικοινωνήστε μαζί μας

Βουτζά 30 & Μυκάλης 1 Βύρωνας, 16231, Αθήνα

210 7647305

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρείτε μας στο Facebook

Βρείτε μας στο Youtube

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα
επικοινωνήσουμε μαζί σας