ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η Qualisys Software σε συνεργασία με τη Novatron Α.Ε ανέλαβαν και ολοκλήρωσαν την εγκατάσταση συστήματος καταγραφής και επεξεργασίας παρουσιών με το λογισμικό eTIME, στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας Υ.Π.Α, για την διαχείριση της ωρομέτρησης των 1.200 εργαζομένων.

Στο σύστημα διασυνδέθηκαν συνολικά 13 τερματικά ανάγνωσης καρτών σε 8 κτήρια της ΥΠΑ. Το eTIME εγκαταστάθηκε στα κεντρικά γραφεία και συνεργάζεται με όλα τα ηλεκτρονικά τερματικά για την συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων.

Βασικά χαρακτηριστικά του eTIME είναι η ταχύτατη επεξεργασία του παρουσιολογίου καθώς και η έκδοση όλων των απαραίτητων καταστάσεων αναλυτικών και συγκεντρωτικών, για την κάλυψη των ελεγκτικών μηχανισμών της μισθοδοσίας των εργαζομένων. Όλοι οι υπολογισμοί μπορούν να πραγματοποιηθούν για το σύνολο των εργαζομένων, ανά κτήριο, ομάδα ή διεύθυνση.

Επικοινωνήστε μαζί μας

 Βουτζά 30 & Μυκάλης 1 Βύρωνας, 16231, Αθήνα

 210 7647305

 Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Βρείτε μας στο Facebook

Βρείτε μας στο Youtube



Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα
επικοινωνήσουμε μαζί σας



Θέλω να λάβω ενημέρωση για το πρόγραμμα με email ή τηλεφωνικά