ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η Qualisys Software σε συνεργασία με την εταιρεία “Computer Plus Συμεώνογλου Δημήτριος” ανέλαβαν και ολοκλήρωσαν την εγκατάσταση συστήματος καταγραφής και επεξεργασίας παρουσιών με το λογισμικό eTIME στον Δήμο Νάξου.

Διασυνδέθηκαν τερματικά ανάγνωσης καρτών σε περιφερειακά και κεντρικά κτήρια του Δήμου. Τα στοιχεία χρονοπαρουσίας συλλέγονται από τα τερματικά και αποστέλλονται στον κεντρικό εξυπηρετητή (server) αυτοματοποιημένα.
Το λογισμικό eTIME της Qualisys Software. εγκαταστάθηκε στα κεντρικά γραφεία του Δήμου και συνεργάζεται με όλα τα ηλεκτρονικά τερματικά για την συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων, παρέχοντας εκτενή λίστα αναφορών και στατιστικών, με σκοπό την έγκαιρη ενημέρωση του τμήματος προσωπικού και της μισθοδοσίας.

Ο κ. Συμεώνογλου Δημήτρης, ανέλαβε την εγκατάσταση των τερματικών και του λογισμικού eTIME σε συνεργασία με το τμήμα υποστήριξης της Qualisys Software.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Βουτζά 30 & Μυκάλης 1 Βύρωνας, 16231, Αθήνα
  210 7647305
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ την δοκιμαστική έκδοση
Θέλω να λάβω ενημέρωση για το πρόγραμμα με email ή τηλεφωνικά