ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Το Pelagos Suites Hotel στην παραλία Λάμπη της Κω, είναι ένα φιλικό προς τις οικογένειες σύμπλεγμα δωματίων, σουιτών και διαμερισμάτων με μεγάλους εξωτερικούς χώρους, πισίνες και spa, μπαρ και εστιατόρια που κάνει τις διακοπές των επισκεπτών ακόμη πιο απολαυστικές και άνετες.

Ο κ. Αρχοντάκης Πέτρος ιδιοκτήτης της εταιρείας DataLab στο νησί Κως, ολοκλήρωσε με επιτυχία την εγκατάσταση των τερματικών ωρομέτρησης και ελέγχου πρόσβασης και της εφαρμογής eTIME, για την διαχείριση του παρουσιολογίου των εργαζομένων στο Pelagos Suites Hotel, με δυνατότητα μεταβολής του ωραρίου και των βαρδιών και παρακολούθησης των αδειών. Το eTIME επίσης παράγει τις απαραίτητες αναφορές που δίνουν την πλήρη εικόνα του κάθε εργαζομένου και συνολικά επιταχύνοντας τις μισθολογικές διαδικασίες.

Η DataLab είναι συνεργάτης της Qualisys Software στο νησί Κως και δραστηριοποιείται στον τομέα της πληροφορικής στα βόρεια Δωδεκάνησα, με σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου προϊόντων και υπηρεσιών στις πιο συμφέρουσες λύσεις προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

 Βουτζά 30 & Μυκάλης 1 Βύρωνας, 16231, Αθήνα

 210 7647305

 Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Βρείτε μας στο Facebook

Βρείτε μας στο Youtube



Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα
επικοινωνήσουμε μαζί σας



Θέλω να λάβω ενημέρωση για το πρόγραμμα με email ή τηλεφωνικά